Onderaan wordt het spannend

Dirk Pieters
| 0 reacties
Onderaan wordt het spannend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag werden in de tweede klasse al zes wedstrijden gespeeld. Het opmerkelijkste resultaat was er op de Bosuil. De ‘Great Old’ won met 4-3 van OH Leuven.
 
Vandaag zijn er nog drie wedstrijden van de twaalfde speeldag. De derde in het klassement, KV Kortrijk, krijgt het bezoek van KV Mechelen. De bezoekers kunnen in het klassement een grote sprong voorwaarts maken mits winst. Kortrijk verloor al vijf wedstrijden niet en kreeg daarin ook maar één doelpuntje te slikken. Het zal alvast een spannende namiddag worden in Kortrijk.
 
Het duel tussen Hamme en Heusden-Zolder is een zespuntenwedstrijd. Beide clubs bengelen onderaan het klassement en winnen is een must. Het is al vier wedstrijden geleden dat de thuisploeg nog eens kon winnen, tijd voor verandering dus. Maar ook Heusden-Zolder zit in een sukkelstraatje. Met amper elf punten uit elf wedstrijden doet de club het behoorlijk zwak.
 
De laatste wedstrijd van zondag is ook een duel tussen twee ploegen die onderaan het klassement staan. Ronse krijgt het bezoek van Union SG.
 
Het is dus duidelijk dat deze speeldag veel veranderingen kan brengen in de huidige stand. De ploegen van plaats veertien tot en met zeventien spelen onderling tegen elkaar. Benieuwd wie als grote winnaar uit deze speeldag gaat komen.  [CA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties