Feyenoord en Ono straks uit elkaar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Feyenoord en Ono straks uit elkaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Japanner Shinji Ono hoopt nog voor de winterstop zijn rentree te maken bij Feyenoord. De middenvelder was geblesseerd aan zijn enkel en kwam dit seizoen nog maar drie keer in actie voor de Rotterdammers. Hij lijkt trouwens aan zijn laatste wedstrijden toe te zijn in Rotterdam. 

In januari bespreken Ono en de technische leiding van de club de toekomst van de 26-jarige speler. Beide partijen staan naar verluidt open voor een vertrek van de Japanner uit de havenstad.

Begin dit seizoen was het al onduidelijk of Ono zich nog zou melden bij Feyenoord. De Japanse international revalideerde in zijn vaderland van een blessure en hij maakte via verschillende media bekend dat hij aan een andere uitdaging toe was.

De enige club die tot dus ver concreet was voor een transfer was het Engelse Bolton Wanderers, maar tot een transfer is het nooit gekomen. In het seizoen 2001-2002 kwam Ono over van Urawa Red Diamonds. Hij speelde 101 duels in het shirt van Feyenoord en kwam daarin negentien keer tot scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties