Keert Emile Mpenza terug naar Standard?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Keert Emile Mpenza terug naar Standard?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza kan tegenwoordig niet meer op een basisplaats rekenen bij zijn club Hamburg SV. Het voedt alleen maar de speculaties bij onze Waalse buren over een mogelijke terugkeer van de zwarte parel naar Standard Luik. De krant Le Soir ging op onderzoek uit.

Bij Hamburg klinkt het dat ze op zoek zijn naar een nieuwe spits. Concreet hebben ze een Argentijn op het oog. Als ze die tegen de winterstop gevonden en binnengehaald hebben, mag Emile Mpenza inderdaad vertrekken. 

Mpenza zelf wacht af. Hij zegt dat ze bij iedere transferperiode in de pers praten over een mogelijke terugkeer naar Standard. Volgens Mpenza wil Hamburg hem toch aan zijn contract houden en dat houdt hem nog twee jaar in Duitsland. Mpenza benadrukt ook dat hij tegen een terugkeer niet automatisch 'neen' zal zeggen.

In het verleden speelde Mpenza al twee keer voor de Rouches. In 1997 verliet hij Moeskroen voor Sclessin en hij bleef er drie jaar. Na zijn vertrek bij Schalke 04, speelde hij opnieuw voor Standard, van 2003 tot 2004.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties