Beslija: "Ik heb weet van interesse"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Beslija: "Ik heb weet van interesse"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Zaterdagavond speelt Racing Genk thuis tegen Sporting Lokeren. Het wordt mogelijk de laatste thuiswedstrijd van Mirsad Beslija in het Genkse shirt. Beslija was de afgelopen weken één van de smaakmakers bij het goed draaiende Genk, en dat ontging de scouts uiteraard niet. Enkele clubs zouden meer dan serieuze interesse hebben. Toch wil Beslija zelf niet per se weg bij Genk.

"Ik heb weet van interesse", geeft Beslija toe in Het Laatste Nieuws. "Maar ik heb nog geen concreet voorstel op zak. Ik ga er dan ook niet vanuit dat dit mijn laatste thuiswedstrijd wordt. Al weet je natuurlijk nooit in het voetbal. Ik heb nog niets van de club gehoord over een mogelijke contractverlenging. Maar voor mij blijven alle pistes open. Ik heb het naar mijn zin in Genk."

"We zitten volop nog in de race naar de titel. Maar ik vrees dat Standard en Anderlecht te sterk zullen uitvallen. In het kampioenenjaar hadden we een betere lichting. Club Brugge, die moeten we af kunnen houden. De derde plaats moet de onze zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties