Anthuenis in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anthuenis in Studio 1
Foto: © SC

Frank Raes blikt zondag in Studio 1 terug op de eerste speeldag van de terugronde in de eerste klasse. Hij wordt daarvoor bijgestaan door twee linkspoten: Gunther Schepens en Herman Brusselmans.

Deze week raakte bekend dat Slavojub Muslin, de Servische trainer van Lokeren, tijdens de winterstop naar Lokomotiv Moskou verkast. Als opvolger wordt Aimé Anthuenis, geboren en getogen in Lokeren, genoemd. Anthuenis is vrij want op 31 december verloopt zijn contract bij de Belgische voetbalbond. Omdat de Rode Duivels na EK ook het WK niet gehaald hebben, ging de Belgische voetbalbond op zoek naar een opvolger. Is Aimé, die woensdag 62 wordt, uitgecoacht? Het ziet er niet naar uit. Zouden zijn streekgenoten Gunther Schepens en Herman Brusselmans hem graag bij Lokeren aan het werk zien? Of willen ze hem transfereren naar hun minivoetbalploeg De Woody's?

Is Zulte Waregem de seizoensrevelatie in de eerste klasse, dan is Zulte Waregem-verdediger Frédéric Dupré de pinanti-revelatie van Studio 1. De Gentenaar schakelde achtereenvolgens Tosin Dosumnu, Kristof Snelders en François Sterchele uit. Zondag neemt Dupré het op M'bark Boussoufa, de balgoochelaar van AA Gent. In het doel staat vaste waarde én scherprechter van Pinanti is pinanti: Philippe Vande Walle.



Studio 1, zondag 18 december om 22.45 uur op Eén

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties