Beloftenteam valt in de prijzen

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Beloftenteam valt in de prijzen
Foto: © SC

De nationale beloften hebben dan wel op het nippertje het WK gemist, toch was de Belgische pers onder de indruk van hun prestatie. In die mate zelfs dat de beloften zondagavond de prijs voor Beloftenteam van het Jaar in de wacht sleepten.

De VRT gaf zondagavond heel wat sportprijzen weg. Zo won wielrenner Tom Boonen de prijs van Sportman van het Jaar en Kim Clijsters die van Sportvrouw van het Jaar. Het Team van het Jaar werd dus het beloftenteam onder leiding van bondscoach De Sart. Hij en speler Nicolas Lombaerts namen de prijs in ontvangst. De nationale beloften haalden het onder meer van zaalvoetbalploeg Action 21 Charleroi, dat vorig jaar de Champions League won.

Nog meer mooi volk in Oostende, waar het Sportgala plaatsvond. Vincent Kompany en Anthony Vanden Borre waren immers ook aanwezig. Beide Anderlecht-spelers werden meteen na de wedstrijd in La Louvière naar Oostende overgevolgen met de helikopter. "Eigenlijk ben ik hier enkel als decor", grapte Kompany. Gelijk had hij, want hij eindigde "slechts" derde bij de verkiezing van Sportpersoonlijkheid. Tom Boonen werd eerste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties