Duitse topper blijft in evenwicht

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Duitse topper blijft in evenwicht
Foto: © SC

In Duitsland is de topper tussen Werder Bremen en Hamburger SV zondagavond op een 1-1 gelijkspel blijven steken. Hierdoor vergroot Bayern München haar voorsprong tot zes punten.

Werder Bremen begon goed aan de wedstrijd. Zo kreeg de ploeg al in de beginfase via Miroslav Klose twee uitstekende kansen, maar hij slaagde er niet in HSV-doelman Sascha Kirschstein te passeren. Bremen lag zeker niet onder en kwam halverwege de eerste periode piepen via Piotr Trochowski. Vlak voor de pauze kreeg Johan Micoud vanop de stip dé kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten, maar de wispelturige Fransman miste zijn poging. In de allerlaatste minuut van de eerste periode herstelde hij dan zelf zijn fout door uit een vrije trap de 1-0 op het bord te zetten.

Ook na de koffie bleven beide ploegen mekaar waard. Halverwege de tweede periode kwam Hamburger SV dan verdiend langszij door de treffer van Musafa Kucuvic. Beide ploegen kregen nog wat mogelijkheden, maar aan de stand werd niets meer veranderd.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties