Serhat en Anderlecht weer vrienden

Philippe Crols
| 0 reacties
Serhat en Anderlecht weer vrienden
Foto: © SC

Het rommelt de laatste tijd weer meer dan gewoonlijk bij Anderlecht. Enkele spelers uitten in de pers onder andere hun ongenoegen. Onder hen Serhat Akin. Met de Turkse aanvaller lijken de problemen nu wel opgelost te zijn. 

Serhat Akin verklaarde onlangs in de pers dat hij niet correct werd behandeld door zijn club Anderlecht. "Ze behandelen me hier als een jeugdspeler", was de kritiek van Serhat naar de club toe. Hij zou ook gedreigd hebben met een vertrek, maar dat heeft hij naar eigen zeggen nooit gezegd. Ten minste dat vertelde hij tegen LDH. "Ik heb nooit gezegd dat ik wilde vertrekken. Ik heb wel gezegd dat ik met de club een oplossing wilde vinden", aldus Akin. 

De spits kreeg van de club een boete opgelegd en bovendien heeft hij ook nog een gesprek gehad met trainer Vercauteren. Volgens de spits is nu dan ook alles opgelost:"Hij heeft me uitgelegd waarom ik zo dikwijls op de bank zat, en ik aanvaard die uitleg. Ik heb hem gezegd dat ik zoals Mpenza en Wilhelmsson meer vertrouwen wil en hij begrijpt dat."  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties