PSV zoekt nieuwe spits

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
PSV zoekt nieuwe spits
Foto: © SC

PSV is naarstig op zoek naar een nieuwe spits.  De Eindhovenaren wil na de verhuur van de Braziliaan Robert aan Real Betis hun aanvallend compartiment versterken. Bovendien moeten Simons en ploegmaats in de eerste weken van het nieuwe jaar de Ivoriaan  Arouna Koné missen. De voormalige aanvaller van Lierse is dan actief op de Africa Nations Cup.
 
Ondanks de rode cijfers in 2005 heeft PSV voldoende financiële ademruimte om een nieuwe spits aan te trekken. Osmar Ferreyre heeft immers het rood-witte shirt van PSV verruilt voor dezelfde kleuren van River Plate. Daarnaast mag Guus Hiddink nog rekenen op een extraatje als Klaas-Jan Huntelaar van Heerenveen naar Ajax verkast. In 2004 dong PSV bij zijn verkoop aan de Friese club een clausule af waardoor het een deel van de transfersom krijgt. Het bedrag wordt geraamd op 1 miljoen euro.
 
Over de mogelijke nieuwe spits wordt nog geen woord gerept. In het Eindhovens Dagblad lichtte Hiddink wel al een tipje van de sluier: “Het is in ieder geval een aanvaller die we ook in de Champions League kunnen inzetten”, aldus de bondscoach van Australië.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties