Waarom Wotte vertrok...

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Waarom Wotte vertrok...
Foto: © SC

In de Nederlandse krant Algemeen Dagblad heeft Mark Wotte verklaard waarom hij vertrokken is als technisch directeur van Feyenoord. Een andere krant, De Telegraaf, meldde enkele dagen terug dat hij vertrok omdat hij een conflict had met het clubbestuur van Feyenoord en problemen had in de privé-sfeer, maar Wotte ontkent die geruchten met klem.

"Er werd geschreven dat ik problemen kende in de privé-sfeer. Ook zou ik binnen een kwartier mijn bureau op de club hebben moeten opruimen. Ik heb gelezen dat ik bij mijn vrouw weg zou zijn en dat ik ben ontslagen. Ik kan alleen maar zeggen dat het onzin is of dat alles ongelooflijk is opgeblazen."

"Wim Jansen en ik hadden de afgelopen maanden een puur zakelijke relatie. We konden over voetbal praten, maar de chemie die ik wel heb met Feyenoord-trainer Erwin Koeman, had ik niet met hem. Ik kende hem niet toen we op het einde van vorig seizoen voor het eerst rond de tafel zaten. Na twee gesprekken heb ik tegen voorzitter Jorien Van den Herik gezegd dat ik een voorstander was om Jansen binnen te halen."

"Ik verwijt Wim en mezelf niets wat onze relatie betreft. Hij werkt volgens mij met de beste intenties voor de club. Maar het punt is: als je verantwoordelijkheid hebt binnen de club, dan moet je autoriteit geaccepteerd worden."

"Southampton kwam pas drie weken geleden op de proppen. Het is de eerste club waarmee ik gepraat heb om weer trainer te worden." Uiteindelijk werd Wotte niet de nieuwe coach van de Engelse club want die opteerden uiteindelijk voor George Burley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties