Spilar naar Japan?

Thomas Dubois
| 0 reacties
Spilar naar Japan?
Foto: © SC

Dat Marek Spilar aan het einde van het seizoen Club Brugge verlaat, dat is een zekerheid geworden. Dat Spilar deze winter al Club Brugge verlaat is een grote mogelijkheid geworden. Er is in Brugge een bod binnengekomen van het Japanse Nagoya Grampus Eight, tevens de nieuwe club van Sef Vergoosen. Het bod zou om en bij de 200.000 euro liggen. Een mager bod voor een rots in de verdediging, maar wil Club nog iets verdienen aan de Slovaak dan moet het nu gebeuren.
 
De Slovaak wou eerst nog bij Club blijven, maar zijn tegenvoorstel aan Marc Degryse was boven de Brugse normen, adieu Marek Spilar dus. Spilar zou alvast erg geïnteresseerd zijn aldus Het Laatste Nieuws: “Hij wil nog drie jaar voetballen vooraleer in Slovakije zijn job van lesgever terug op te nemen. In die resterende drie jaar wil hij zoveel mogelijk geld verdienen.”
 
Marc Degryse was niet bereikbaar voor commentaar, Jan Ceulemans kon kwijt dat hij op de hoogte was van het nakende vertrek van Spilar. “We hebben de vervangers voor Spilar in eigen huis. Ik reken in januari op de terugkeer van Joos Valgaeren. Verder heeft ook Jason Vandelannoite me nog nooit ontgoocheld.” Voor de Slovaak is het pas het eerste seizoen waarin hij relatief veel aan de aftrap komt, de keiharde maar o zo broze verdediger was de laatste jaren meer geblesseerd dan fit.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties