Sigurdsson transfervrij na dit seizoen

Philippe Crols
| 0 reacties
Sigurdsson transfervrij na dit seizoen
Foto: © SC

Racing Genk zal na dit seizoen Ingridi Sigurdsson niet meer op de loonlijst hebben staan. De Ijslander mag aan het einde van het seizoen immers transfervrij vertrekken. 

Het bestuur van Racing Genk heeft onlangs beslist om de optie in het contract van Ingridi Sigurdsson niet te lichten. Dat wil dus zeggen dat de Ijslander aan het einde van het seizoen transfervrij mag vertrekken. Tenzij er nog enkele clubs op de proppen komen die de linksachter nog tijdens de winterstop willen binnenhalen zal Genk dus niets verdienen aan zijn Ijslander. Eerder toonden het Franse Sochaux en het Engelse Stoke City al de nodige interesse, maar echt concreet werd die interesse nooit. Ingridi Sigurdsson is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij Racing Genk. Voor hij naar België kwam speelde de international drie jaar bij Lillestrøm SK. In het anderhalve seizoen dat hij aan de slag is bij Genk speelde hij tot dus ver 46 competitiewedstrijden. Dit seizoen scoorde hij tegen Moeskroen zijn enige doelpunt in de competitie. 

Bij Genk hoeft men echter niet te vrezen dat het zonder linksachter zal vallen volgend seizoen. Gonzague Vandooren zal waarschijnlijk in de tweede ronde al wel meer speelgelegenheid krijgen dan in de eerste helft van de competitie. Hij was toen geblesseerd. Ook de jonge Sebastien Pocognoli is van nature een linksachter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties