Hearts wil Liverpool-trio

Hearts wil Liverpool-trio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hearts wil zich blijkbaar nog niet gewonnen geven in de strijd om de Schotse landstitel. De club staat op dit moment al wat punten achter op leider Celtic, maar hoopt om de kloof met behulp van enkele transfers toch nog te kunnen dichten. 

Vladimir Romanov, dat is de Litouwse eigenaar van de club, heeft Liverpool al meermaals laten weten dat hij graag drie spelers zou willen aantrekken die momenteel op de loonlijst van de 'Reds' staan. Allereerst hadden beide clubs zelfs al een akkoord wat betreft Darren Potter. Een paar dagen voordat de speler zijn contract zou gaan tekenen raakte hij geblesseerd en het is tot op heden nog altijd afwachten wanneer hij zijn handtekening onder het Schotse contract zal zetten. Omdat hij bijna blessurevrij is lijkt dat iets voor zeer binnenkort. 

Ook zou de nummer twee uit Schotland graag nog twee aanvallers zien komen. Het gaat om Neil Mellor en Anthony Le Tallec. Wat Neil Mellor betreft zou Hearts gewoon een transfersom op tafel moeten leggen. Voor Le Tallec zou dat iets moeilijker zijn omdat hij op dit moment op huurbasis actief is bij Sunderland. Hoedanook zullen mogelijke transfers niet voor volgende week worden afgerond. Romanov is immers nog op vakantie en keert pas volgende week terug.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties