Lovre: "Op de bank zitten kost me het WK"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lovre: "Op de bank zitten kost me het WK"
Foto: © SC

Goran Lovré komt sinds zijn ontdekking drie seizoenen geleden nog maar weinig aan spelen toe. Dat zint de Serviër niet. In La Dernière Heure doet hij zijn verhaal.

"Ik weet dat het moeilijk wordt, maar ik heb de capaciteiten om titularis te worden", aldus Lovré. "Ik voel dat ik dichter en dichter bij het basiselftal kom. Toch is het niet uitgesloten dat ik in januari vertrek. Het liefst blijf ik bij Anderlecht, maar ik heb nog geen definitieve beslissing genomen. Eerst moet ik weten of de trainer me nog nodig heeft of niet."

"Ik heb inderdaad een contractvoorstel gekregen voor enkele extra seizoenen, maar als het is om op de bank te zitten, gaat het niet door. Op mijn 23 jaar telt er maar één ding: spelen."

"Mijn plaats op de bank kost me het WK", gaat Lovré verder. Vroeger was ik belofte-international. De technische staf vertelde me toen dat ik een goede kans maakte op WK-deelname. Maar sinds ik op de bank zit, is daar geen sprake meer van."

De komende dagen zijn dus cruciaal voor Lovrés verdere carrière. "De twee aankomende oefenwedstrijden, tegen Westerlo en Mönchengladbach, zijn erg belangrijk voor mij. Die wedstrijden zullen aantonen of de trainer me nog nodig heeft of niet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties