Mist Kovacevic het WK?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mist Kovacevic het WK?
Foto: © SC

Pech blijft de Serviër Darko Kovacevic achtervolgen. De aanvaller van Real Sociedad scheurde vandaag op training zijn achillespees volledig af. Die blessure kost hem mogelijk het wereldkampioenschap komende zomer in Duitsland.

Kovacevic trok naar het ziekenhuis van San Sebastian en daar bevestigde een scan de ernst van de blessure. De aanvaller mocht meteen blijven om de noodzakelijke operatie te ondergaan. De Serviër mag meteen een streep trekken onder dit seizoen en het wordt erg moeilijk tijdig hersteld te raken voor het wereldkampioenschap.

De nieuwe blessure is extra zuur voor Kovacevic want hij stond net op punt om zijn rentree te maken bij de Basken. De aanvaller liet zich in november ook al opereren aan de achillespees om definitief verlost te zijn van de klachten. Die revalidatie is nu bruut verstoord doordat diezelfde achillespees helemaal afscheurde.

Maar ook voor Real Sociedad is die nieuwe blessure erg slecht nieuws want het strijdt in de Primera Division om de degradatie te vermijden. En ook in Servië-Montenegro dat in Duitsland in de groep des doods aantreedt tegen Nederland, Argentinië en Ivoorkust zullen ze niet blij zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties