Portsmouth haalt D'Alessandro

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Portsmouth haalt D'Alessandro
Foto: © SC

FC Portsmouth heeft zich op de slotdag van de wintertransferperiode nog versterkt met de Argentijn Andres D'Alessandro. De middenvelder komt over van het Duitse VfL Wolfsburg waar hij niet meer tevreden was. Woensdag kan hij al zijn debuut maken bij de Engelse staartploeg als Portsmouth het opneemt tegen Bolton Wanderers.

Andres D'Alessandro is alvast erg opgetogen over zijn verhuis naar de Premier League. Tegen Skysports zei hij het volgende: "Ik ben erg opgewonden. Ik ben enorm blij dat ik gewild ben in Engeland en spelen voor Portsmouth is een grote kans die ik krijg. Ik weet dat Harry Redknapp (de manager van Portsmouth, nvdr) een grote naam is en ik kijk er naar uit om met hem samen te werken."

Portsmouth huurt D'Alessandro tot het einde van het seizoen van Wolfsburg maar er is een optie in een contract dat de Argentijn na afloop definitief de overstap kan maken naar Fratton Park. De Argentijn is al de negende aanwinst van Pompey in de transferperiode en de derde in 24 uur tijd. Het is zelfs mogelijk, volgens insiders, dat nog voor het sluiten van de transfermarkt om 24u.00 vanavond er nog een aanwinst bij komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties