Camacho heeft grote plannen met Espanyol

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Camacho heeft grote plannen met Espanyol
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn verkiezingen bij Espanyol Barcelona. Vanaf morgen mogen alle socio's gaan stemmen om te bepalen wie de nieuwe voorzitter van de tweede club van Barcelona wordt.

Voor de voorzittersstoel zijn er twee kandidaten. Het zijn de huidige voorzitter Daniel Sanchez Llibre en uitdager Claudio Biern. Deze laatste heeft om zijn kandidatuur kracht bij te zetten al gezegd dat mocht hij winnen, José Antonio Camacho de nieuwe technische directeur van de club wordt. De voormalige coach van Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg zou grote plannen hebben met Espanyol.

Zo zou Camacho volgens de Spaanse media al contact hebben opgenomen met de Duitse strateeg Michael Ballack, Liverpool-aanvaller Fernando Morientes en de Argentijnse aanvaller Javier Saviola die momenteel bij Sevilla speelt maar nog eigendom is van FC Barcelona.

Paco Asensio, de woordvoerder van Claudio Biern, zei dat Camacho een uitstekende relatie heeft met een aantal spelers van uitzonderlijke kwaliteit. Maar namen wil hij niet noemen. Over Ballack zei hij dat niemand gelooft dat iemand zoals hij ooit voor Espanyol zou willen spelen en hij wil dan ook niet dat deze geruchten problemen veroorzaken in de verkiezingsstrijd, maar als Claudio Biern de nieuwe voorzitter wordt, komen er zeker versterkingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties