Ellende nog lang niet over bij KVM

Truyens Himke
| 0 reacties
Ellende nog lang niet over bij KVM
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met KV Mechelen. De resultaten blijven uit, dubbele winstpremies werken niet motiverend, en nu komen er ook nog een pak blessures bovenop. Indien Malinwa niet wil degraderen zal het dringend aan de kant van het geluk moeten geraken.
 
Het zit de geelrode Maneblussers niet mee en het wordt steeds erger. De profs van KV Mechelen slagen er maar niet in om enkele goede prestaties op rij neer te zetten. Zelfs een verdubbeling van de winstpremie lijkt niet meer voldoende om te winnen. 
Maar behalve dit, hebben ze het geluk ook niet echt aan hun zijde. Tijdens het afgelopen weekend liep Yve Thijs een scheurtje op in de mediale band. Voor de wedstrijd tegen Oostende zal hij forfait moeten geven. Ook Steven Ribus en Pieter Crabeels geraakten geblesseerd, beide heren zouden de wedstrijd mits wat goede wil en geluk wel moeten halen.
Verder is de terugkeer van Tom Peeters nog niet voor morgen. De middenvelder zal nog zeker drie à vier weken vanaf de zijlijn moeten toekijken.

Toch is er verbetering op komst, want goalie Van Trier doorstond zijn test tegen de reserven van Geel wonderwel. Hij zal vanaf volgend weekend terug plaats kunnen nemen in de basis van Malinwa. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties