Mihajlovic stopt er mee

Mihajlovic stopt er mee
Foto: © SC

Sinisa Mihajlovic stopt op het einde van het seizoen zijn profcarrière als voetballer. Dat heeft de Serviër donderdag aangegeven tegenover de Corriere dello Sport. De verdediger is echter niet van plan om uit het voetbalwereldje te stappen.

Mihajlovic: "Ik zal stoppen met voetballen eind mei. Ik wil mijn diploma halen en dan zal ik mijn carrière als coach starten bij Inter Milan. Ik zal terechtkomen in de technische staf die Roberto Mancini ter zijner beschikking heeft. We praten er al jaren over."

Mihajlovic staat bekend als een harde verdediger die soms over de schreef ging. Via Vojvodina en Rode Ster Belgrado belandde hij in 1992 bij AS Roma. De volgende ploeg is zijn carrière was Sampdoria waar Sven-Goran Eriksson van de middenvelder een verdediger maakte.

Het was tevens in Genua waar Mancini en Mihajlovic vrienden werden. Mancini was toen immers nog speler van Sampdoria. Bij Lazio Roma was Mancini dan weer de coach van de Serviër. In de zomer van 2004 verhuisde Mancini naar Inter en hij bracht onder andere Mihajlovic met zich mee.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties