Brussels derby op het programma

Kristof Blomme
| 0 reacties
Brussels derby op het programma
Foto: © SC

Naast alle extrasportieve problemen wordt er ook nog gevoetbald in de Jupiler League. Anderlecht kan vanavond alleen leider worden. Dan moeten er wel punten gepakt worden tegen Brussels. 

Anderlecht lijkt zich herpakt te hebben. Nadat het amper 2/12 pakte liet het nu een 6/6 aantekenen. Vooral Frutos was hierin een belangrijke schakel. Die lijn moet nu ook doorgetrokken worden in het Brussels derby. De tegenstander kon, zonder De Camargo, nog niet winnen in het nieuwe jaar. 

Bij de thuisploeg zijn zowel Mpenza als Vanden Borre weer fit. Beide spelers zullen op de bank beginnen. Dit betekent dat enkel Kompany en Pujol uitgeschakeld zijn. De jonge international mist waarschijnlijk de rest van het seizoen met een schouderblessure. Delorge en Mitu zullen er niet meer bijlopen. De ploeg ziet er hetzelfde uit als de laatste weken.

Anderlecht: Proto; Zewlakow, De Man, Tihinen, Deschacht; Vanderhaeghe, Goor, Zetterberg; Wilhelmsson, Frutos, Serhat.

Bij de bezoekers ligt enkel Bruno nog in de lappenmand. Verder is Espartero geschorst. Indien de papieren van Sanogo deze middag in orde komen is ook de Ivoriaan speelgerechtigd. 

Brussels: Nys; Colpaert, Theunis, Kargbo, Petö; Gorius, Haydock, Culek, Sels; Snelders, Niçoise.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties