"Cliff werd bedreigd met pistool"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Cliff werd bedreigd met pistool"
Foto: © SC

Cliff Mardulier heeft effectief geld van de Chinese gokmaffia aanvaard. Dat bevestigt de vader van de ondertussen ontslagen doelman van Lierse aan Het Laatste Nieuws. Mardulier zou zelfs met een pistool bedreigd zijn geweest.

"Mijn zoon heeft geld aangenomen van de entourage van Chinees Zheyun Ye", bevestigt Christian Mardulier - vader van - in Het Laatste Nieuws. "Hoe dat gebeurd is? Ik wil daarover niet in detail gaan, maar hoe gaat dat als een jonge snaak van 23 een pak geld in zijn handen krijgt gestopt en hem wordt verteld dat hij niet lang meer op de bank hoeft te zitten en snel eerste doelman kan worden? Als zo'n deal dan ook nog eens dreigend wordt voorgesteld, moet je al héél sterk in je schoenen staan om 'nee' te zeggen."

"In mijn ogen is Cliff erin geluisd", gaat Christian Mardulier verder in De Standaard. "Hoe? Dat mag ik niet zeggen van het gerecht. Want er zijn ook dingen gebeurd die zwaarwichtig zijn tegenover Cliff. Wat ik bedoel? Je moet er niet aan twijfelen dat Cliff bedreigd is. Zelfs met vuurwapens. En nu zwijg ik."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties