Nog meer afgelastingen in Vlaanderen

Nog meer afgelastingen in Vlaanderen
Foto: © SC

Gisteren kondigde Voetbalkrant.com al aan dat alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden van de Nationale Reserven Afdelingen 1, 2, 3 en Bevorderingen, evenals van alle nationale jeugdwedstrijden voor komend weekend werden afgelast. Vrijdagnamiddag werd overgaan tot nog meer afgelastingen. Voetbalkrant.com geeft u een overzicht:

Antwerpen:
Voor vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari 2006 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor dames, reserven en jeugd alsook voor alle wedstrijden van het K. Sportverbond Antwerpens Handel. Zijn tevens afgelast de prospectiewedstrijden van het gewest Noorderkempen van maandag 20 februari 2006 op de terreinen van Loenhout voor scholieren, knapen, miniemen en preminiemen.

Vlaams-Brabant:
Algemene afgelasting voor het weekend van 17, 18 en 19 februari 2006 met uitzondering van de 1ste mannelijke ploegen en provinciale dames (DA1 en DA2). De wedstrijden van de corporatieve groeperingen ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.

Limburg:
Voor vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari is er een algemene afgelasting van vriendschappelijke en competitiewedstrijden voor dames, reserven en jeugd.

Oost-Vlaanderen:
Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen kondigt de algemene afgelasting aan van alle wedstrijden voor Dames, Reserven en Jeugd, voorzien op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari 2006.
Tevens worden alle vriendschappelijke wedstrijden voor dit weekend afgelast.

West-Vlaanderen:
Voor het weekend van 17, 18 en 19 februari 2006 heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden voor reserven, jeugd en het bedrijfsvoetbal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties