PSV wacht moeilijke avond

Geert Bukkems
| 0 reacties
PSV wacht moeilijke avond
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond is het weer vrijdagavond. En dat wil zeggen dat er weer gevoetbald gaat worden in de Eredivisie. Normaal gesproken is er op vrijdagavond slechts één wedstrijd, maar vanavond zijn er maar liefst twee wedstrijden, waaronder de clash tussen Vitesse en PSV.
 
Vitesse – PSV
 
PSV heeft het dit seizoen al vaker moeilijk gehad in uitwedstrijden. Daarom zal de uitwedstrijd tegen Vitesse zeker geen gemakkelijk uitje worden. Arouna Koné keert terug van de Afrika Cup en kan vanavond al weer meedoen tegen Vitesse. PSV won afgelopen week met een nipte 1-0 van Heracles Almelo, maar die uitslag had veel groter kunnen zijn als PSV wat doeltreffender was geweest. Vitesse verloor afgelopen weekeinde teleurstellend met 4-1 van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. Dus de Arnhemse formatie zal ongetwijfeld de volle punten willen pakken tegen de Eindhovense koploper. De thuiswedstrijd voor PSV eindigde eerder dit seizoen in een 2-1 zege. De Braziliaanse verdediger Alex scoorde toen nog een eigen doelpunt, maar vervolgens kwam PSV toch nog langszij. Lukt het PSV vanavond wederom om de volle punten te pakken en de voorsprong op AZ en Feyenoord te behouden?
 
NEC – FC Twente
 
NEC staat op dit moment zevende en loopt slechts één punt achter op de nummers vier, vijf en zes. Dus voor de club uit Nijmegen is het noodzakelijk om vanavond te winnen om de aansluiting met deze concurrenten te behouden. Bij FC Twente werden uit de afgelopen drie wedstrijden steeds drie punten gehaald, dus ze zullen er alles aan doen om deze indrukwekkende reeks te behouden. In Enschede werd er eerder van NEC verloren met 1-0. Lukt het FC Twente om wraak te nemen op NEC en de drie punten mee te nemen uit Nijmegen? [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties