City dwingt replay af in slotminuut

In het duel tussen Aston Villa en Manchester City leek het er lange tijd op dat Aston Villa zich ging plaatsen voor de kwartfinales, maar in de allerlaatste minuut zorgde een doelpunt van Micah Richards alsnog voor een replay.

In een gelijkopgaande wedstrijd kregen beide ploegen enkele kansjes in de eerste helft, maar doelpunten vielen er niet. Twintig minuten voor tijd zorgde Milan Baros echter voor de 1-0. Manchester City ging op zoek naar de gelijkmaker en het scheelde niet veel. Na negentig minuten was het nog steeds 1-0, maar in de extra tijd zorgde Micah Richards met het hoofd voor de verlossing bij de City-fans. De bezoekende supporters waren door het dolle heen, terwijl de thuissupporters het onmogelijke hadden gezien. Door de rake kopbal blijft City in de running voor de FA Cup

Beide ploegen mogen zich opmaken voor een nieuwe wedstrijd, volgende week in Manchester. [AN]