Vandelannoite fit voor de topper

Thomas Dubois
| 0 reacties
Vandelannoite fit voor de topper
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club kan in de topper van vanmiddag tegen Standard dan toch een beroep doen op de jonge Jason Vandelannoite. Vandelannoite leek geblesseerd te moeten afhaken maar trainde zaterdagnamiddag toch zonder problemen mee. In de kern voor de wedstrijd tegen Standard vinden we ook Joos Valgaeren terug. Valgaeren is er voor het eerst sinds lang terug bij. Normaal ging ook Blondel ook deel uitmaken van de kern maar hij haakte af wegens ziekte.
 
Op de laatste training voor de topper trainden Clement en Verheyen niet mee, dit was enkel uit voorzorg. Clement voelde een lichte reactie aan de knie na de wedstrijd tegen Roma en captain Gert Verheyen was ziekjes. Beiden zijn wel fit voor de wedstrijd. Voor de wedstrijd tegen Standard gaan de spelers van Club Brugge voor het eerst dit seizoen op afzondering en dit in Oostende.
 
Jan Ceulemans kan kiezen uit volgende negentien namen: 2. De Cock, 3. Vermant, 4. Valgaeren, 5. Klukowski, 6. Clement, 7. Verheyen, 8. Englebert, 10. Balaban, 13. Verbauwhede, 16. van Heerden, 17. Gvozdenovic, 18. Leko, 20. Trenson, 22. Portillo, 23. Stijnen, 26. Maertens, 31. Roelandts, 33. Vandelannoite, 34. Yulu-Matondo. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties