Bob Peeters, de Messias

Thomas Dubois
| 0 reacties
Bob Peeters, de Messias
Foto: © SC

Voor zijn komst richting Racing Genk werden er nogal wat vraagtekens gezet bij het nut van een speler zoals Bob Peeters. De laatste jaren was hij meer geblesseerd dan fit en als hij fit was kwam hij amper of niet aan de bak. Wat zou Racing Genk dan met Big Bob gaan doen? Zoveel maanden later heeft Peeters voor repliek gezorgd. Niet voor de eerste keer dit seizoen brak hij de ban tegen La Louvière en bezorgde zo zijn ploeg de drie punten.
 
De eerste echte kentering kwam er in de heenwedstrijd tussen La Louvière en Racing Genk op Tivoli, Genk staat achter en dreigt te verliezen. Peeters scoort echter een halfuur voor tijd en zorgt voor de ommekeer. Genk wint nog met 2-3. Tegen Cercle Brugge (3-1) staat het lang 1-1 tot Peeters een kwartier voor tijd de voorsprong aantekent. Tegen Sint-Truiden staat Genk voor maar komen de Truienaars meer en meer opzetten. Peeters neemt alle spanning weg zes minuten voor tijd en scoort de 2-0.
 
Tegen AA Gent ligt Genk lange tijd onder maar toch scoort het twee keer, een eerste doelpunt kwam er dankzij een own-goal van Lombaerts die door – jawel – Peeters onder druk gezet werd, ook het winnende doelpunt kwam van de voet van Bob Peeters. Afgelopen weekend zorgde hij voor deel vijf door in de barslechte wedstrijd tegen La Louvière de enige goal van de wedstrijd te maken. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties