Grønkjær denkt niet aan Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Grønkjær denkt niet aan Ajax
Foto: © SC

De Deen Jesper Grønkjær heeft in de Deense krant Ekstra Bladet de geruchten ontkend als zou hij een terugkeer naar Ajax Amsterdam overwegen. Op dit ogenblik wil de aanvaller eerst zijn situatie bij zijn Duitse club VfB Stuttgart bekijken.

Grønkjær verliet in de zomer van 2000 Ajax Amsterdam en beproefde zijn geluk in Spanje en Engeland. Noch bij Chelsea, Atlético Madrid en Birmingham City kende hij succesvolle periodes. Onlangs kwam het gerucht dat Ajax interesse zou hebben in de Deen omdat hij zich niet meer gelukkig voelde bij VfB Stuttgart. Maar onder de nieuwe trainer Armin Veh speelt de club weer veel aanvallender voetbal dan onder zijn vorige coach Giovanni Trappatoni. Grønkjær wil zich nu opnieuw bewijzen en zich in de ploeg knokken van de Bundesligaclub.

Toch is Grønkjær gecharmeerd door de interesse van Ajax. De 28-jarige international vond het flatterend dat andere clubs interesse in hem toonden, maar wil zich nu hoedanook eerst op Stuttgart richten vooraleer hij aan een vertrek overweegt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties