Philip Deckers op weg naar Wilrijk

Steven Bologne
| 0 reacties
Philip Deckers op weg naar Wilrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doelman Philip Deckers (ex-Beveren) verlaat aan het einde van dit seizoen vierdeklasser Berchem Sport. Vandaag ondertekent de 26-jarige doelman een overeenkomst bij reeksgenoot KFCO Wilrijk, en volgt zo zijn ploegmaat Tom De Jonghe. Wilrijk staat momenteel op een degradatieplaats in vierde klasse. 
 
“Ik hou aan Berchem niets dan goede gedachten over. Ik vind het alleen jammer dat er nu een hele heisa is ontstaan. Gezien mijn blessure heb ik de aanbiedingen niet voor het rapen, Wilrijk bood mij zekerheid. Ik blijf nog meer dan drie maanden actief bij Berchem, en ik hoop echt dat we naar derde klasse kunnen stijgen”, aldus Deckers.

Berchem Sport en KFCO Wilrijk liggen in onderling conflict met elkaar. Volgens Berchem zouden liefst acht spelers benaderd zijn geweest door Wilrijk met het oog op een transfer. Nonsens zegt voorzitter André Stevens van KFCO Wilrijk in GVA. “Die spelers zijn allemaal naar ons toegestapt omdat ze niet akkoord waren met het voorstel van Berchem. Als ze met ons voorstel dan terug naar Berchem trekken, hebben we misschien wel hun financiën beïnvloed, maar niet meer dan dat. Berchem is een grotere club, heeft meer supporters en misschien een betere accommodatie, maar daarvoor moeten we ons nog niet in een hoekje laten drummen.”
 
Enkele betrokken spelers ontkennen ondertussen met klem dat zij zelf naar Wilrijk zijn gestapt, zo kon onze redactie vernemen. "Spelers die vorig jaar ongewenst waren bij Wilrijk, proberen ze nu terug te halen. Dat je met één of twee spelers praat, daar kunnen we nog inkomen, maar niet met een hele ploeg. Zoiets doe je gewoon niet”, klinkt het uit het Berchemkamp.

Beide ploegen staan op zaterdag 8 april tegenover elkaar, dat beloofd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties