Garré blijft Eendracht Aalst verder terroriseren

Jeroen
| 0 reacties
Garré blijft Eendracht Aalst verder terroriseren
Foto: © SC

Peter Garré heeft zich de laatste dagen definitief opgewerkt tot de meest gehate persoon in Aalst en omstreken. Na eerder ophefmakend nieuws (zie hier) heeft hij nu de volledige database van de officiële site gewist. Het webteam, dat reeds jaren gratis voor de club werkte, ziet zo de gegevens van 40 jaar wedstrijden verdwijnen. Ook de info van 400 (ex-)spelers gaan hierdoor in rook op. Garré veranderde ook alle paswoorden van de server.

Reden van dit opzet is dat het webteam onder zijn bewind weigerde verder te werken, nadat hij enkele dagen geleden zijn plannen in verband met AA Gent bekend maakte. De enige resterende bestuurder, John Jans, nam ondertussen ook ontslag uit onvrede met de voorzitter. Garré verweet de Aalst-supporters ondertussen van 'would be'-fans.

Garré is letterlijk de enige man in Aalst die met 'Den Iendracht' deze richting op wil. Ondanks dat er voldoende overnemers klaarstaan, weigert hij de fakkel door te geven. De Aalsterse fans zijn razend en hardere acties kondigen zich de komende dagen aan, beginnend deze avond in Torhout. Ook wordt er gehoopt op hulp van Stad Aalst, om Garré via de juridische weg buitenspel te kunnen zetten. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties