Fenerbahçe walst over Konyaspor

Dirk Pieters

Het Turkse Fenerbahçe won op eigen veld met 5-0 van Konyaspor. De thuisploeg kende geen problemen met de bezoekers en dat was duidelijk te zien op het scorebord. Door deze overwinning heeft Fenerbahçe de koppositie in de Turkse competitie overgenomen van Galatasaray.

Voor de rust stond de score nog maar op 1-0, dankzij een doelpunt van Nicolas Anelka. Na de rust ging de thuisploeg verder op zoek naar doelpunten, en die kwamen er dan ook. Márcio Nobre (2x), Stephan Appiah en ook de Belg Önder Turaki wisten de netten te doen trillen. Momenteel staat de club één punt voor op Galatasaray.

Galatasaray komt zondag uit tegen Samsunspor en zal bij winst opnieuw twee punten voorsprong hebben op Fenerbahce.