Club Brugge wil Portillo kopen

Thomas Dubois
| 0 reacties
Club Brugge wil Portillo kopen
Foto: © SC

Club Brugge wil Javier Portillo, de geleende spits van Real Madrid, definitief aankopen. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Portillo manifesteert zich meer en meer bij Club, is omgevormd tot een multifunctionele voetballer en is niet meer de speler die zoals in het begin op die ene kans wacht. Hij laat zich vaak terugzakken, vraagt de bal Ă©n verdedigt mee. Soms te veel volgens Jan Ceulemans. Dat hij een meerwaarde biedt staat buiten kijf en daarom wil Club Brugge de speler kopen van Real Madrid.
 
Marc Degryse zal er alvast alles aan doen om de speler aan Club Brugge te binden. “Aan het dossier wordt gewerkt,” legt Degryse uit. Maar voor het einde van de competitie wil de sportleider er geen verklaring over afleggen. Om tot een koop te komen moet Club zich logischerwijs tot Real Madrid richten. Julian, vader Portillo, geeft aan dat Club de speler wil kopen. Portillo zelf is tevreden over z’n seizoen maar is kritisch voor zichzelf en wil meer scoren.
 
Sportief voelt hij zich dus in z’n sas hier in België. Enkel de Kroaten – Leko en Balaban – zien Portillo niet staan, aldus vader Julian. De taal blijft nog steeds een groot probleem. Club zal hoe dan ook een serieuze inspanning moeten doen, maar Portillo zelf is bereid een financiële inspanning te doen als hij het vertrouwen voelt van Ceulemans. Een aankoop zal voor Club veel voordelen bieden, eerst en vooral is Portillo een goede speler, daarenboven is hij van groot commercieel belang en kan Club hem binnen zoveel jaar terug verkopen voor een stevige som. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties