Bastia rekent af met Cherrad (ex-Gent)

Bastia rekent af met Cherrad (ex-Gent)
Foto: © SC

Abdelmalek Cherrad lijkt zijn imago van onhandelbare jongen niet van zich af te kunnen schudden. De speler is bij de Franse tweedeklasser Bastia met onmiddellijke ingang naar de B-kern verwezen omdat hij een speler van Lorient tijdens de wedstrijd in het gezicht heeft gespuwd.

Bij AA Gent werd de Algerijnse spits na amper zes wedstrijden aan de deur gezet. Op een training ontstond toen een gevecht tussen hem en ploegmaat Mustapha Oussalah. Na de knokpartij verdween de Algerijn, om iets later opnieuw op het oefencomplex te verschijnen. Deze keer wou hij Oussalah te lijf gaan met een honkbalknuppel. Het bestuur van Gent ontsloeg zowel Cherrad als Oussalah.

Nog voor hij naar België kwam, was Cherrad ook bij Nice in opspraak gekomen. Het ging toen om een familieruzie. De spits sloeg op de vlucht nadat zijn broers hem bedreigd hadden. Zelfs de voorzitter van Nice raakte betrokken in het incident.

Of Cherrad na de sanctie bij Bastia blijft, is niet zeker. Nog geen enkele club toonde interesse in een eventuele overname.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties