Juve houdt persstop

Juve houdt persstop
Foto: © SC

Juventus Turijn heeft een persstop afgekondigd voor alle leden van de voetbalclub. De ploeg uit Turijn doet dit omdat ze vindt dat de kritiek die de supporters hebben geuit tijdens de wedstrijd tegen Arsenal en de commentaar die in de media zijn verschenen, onterecht zijn. Hoelang de persstop van kracht blijft, is ongeweten. Technisch directeur Luciano Moggi geeft uitleg.

Moggi: "Dit is een tijd van bezinning. Het zal onze omgeving helpen om de rust terug te vinden die nodig is. We zijn bedroefd door de verbale beschuldigingen die we gekregen hebben. Je kan zeggen wat je wilt over deze ploeg, maar zeg niet dat ze geen ballen aan hun lijf hebben."

"We worden behandeld op een manier die we niet verdienen als je kijkt naar wat we dit seizoen allemaal gedaan hebben. We hebben nog altijd negen punten voorspong op de tweede in het kampioenschap. Tot nu toe heeft Juventus gedaan wat verwacht werd en in feite zelfs meer. Wij zijn niet onoverwinnelijk en daarom begrijp ik niet dat wij op zo'n manier behandeld worden." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties