Interview Slavoljub Muslin

Luc Goderis
| 0 reacties
Slavoljub Muslin
Foto: © SC

Slavoljub Muslin verhuisde in de winter van Lokeren naar Lokomotiv Moskou.  De verwachtingen van de Moskovieten lagen hoog maar na vier speeldagen staat Lokomotiv troosteloos in de kelder van de rangschikking.  Tot overmaat van ramp werden ze deze week, in de kwartfinales, uit het bekertornooi gekegeld.  Via Russische collega's antwoordde hij op enkele vragen. 

Onder uw leiding verloor Lokomotiv zes van de acht matchen en werden jullie al in de kwartfinales van de beker uitgeschakeld.  Heeft U een verklaring voor de slechte resultaten ?
 
Ik zoek ook, tevergeefs, naar een antwoord op deze vraag.  We verliezen de ene keer verdiend maar de andere keer dan weer niet.  Het gebrek aan wat geluk, de vele gekwetsten en defensieve blunders doen ons uiteraard ook geen goed.
 
Dit weekend staat de stadsderby tegen leider CSKA op het programma.  Wat kan Lokomotiv uitrichten tegen de titelverdediger ?
 
Dat CSKA de rangschikking aanvoert betekent niets.  De laatste twee matchen verloren we wel wegens defensieve fouten, maar we speelden zeker niet slecht.  We gaan er voor !
 
U spreekt over fouten in de defensie.  Zien we dit weekend andere spelers in de verdediging ?
 
Nee, we hebben gewoon geen andere verdedigers meer, iedereen is gekwetst.  Met de komst van Marian Had hadden we meer mogelijkheden, maar die is nu ook gekwetst en ook Oleg Pashinin is ziek en volledig fit.
 
Lokomotiv staat nu gedeeld laatste.  Uw verwachtingen lagen ongetwijfeld een pak hoger ?
 
Natuurlijk.  Ik ben teleurgesteld maar we moeten niet op zoek gaan naar één zondebok.  We zijn allemaal schuldig, de spelers en ikzelf.
 
Zou een derde plaats op het einde van het seizoen u tevreden stellen ?
 
Zoals de zaken er nu voor staan... Ja !
 
Marat Izmailov verklaarde in een interview zich niet 100% te zullen geven, maar zich dubbel te plooien en 200% te geven.  Is er een reden waarom hij niet speelt ?
 
Nee, er is geen reden.  Ik vind dat er op dit ogenblik en op zijn positie andere spelers zijn die beter zijn.  Marat heeft zijn kans om in de basis te staan gewoon niet gegrepen.  Indien hij zich echt dubbel plooit, volledig fit is en zijn kans grijpt staat hij weer in de basis. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties