Kopen voor het WK is beter

Yves Dekoning
| 0 reacties
Kopen voor het WK is beter
Foto: © SC

Liverpool zal manager Rafael Benitez (foto links) na het huidige seizoen weer een hoop miljoenen ter beschikking stellen om nieuwe spelers aan te trekken. De Spanjaard hoopt voor het Wereldkampioenschap in Duitsland de nodige versterkingen binnen te halen. Hij heeft nog niet gesproken met potentiële nieuwkomers of clubs, maar er staan wel een aantal spelers op zijn verlanglijstje. 

Topprioriteit voor Benitez is de aankoop van een nieuwe aanvaller. Hij heeft een echte goalgetter nodig die blindelings de weg naar doel vindt. Met Peter Crouch, Djibrill Cissé, Fernando Morientes en Robbie Fowler (foto rechts) beschikt Benitez al over vier spitsen, maar hij zou alleen de boomlange Crouch echt willen houden. Fowler wacht nog steeds op een nieuw contract en Cissé en Morientes mogen weg als er voldoende geld op tafel komt. Verder zoekt hij ook naar een centrale verdediger als doublure voor Sami Hyypiä of Jamie Carragher.

Benitez wil zijn aankopen afronden voor het WK zodat de nieuwe jongens meteen vanaf de eerste training kunnen meetrainen. Bovendien zou de prijs dan veel lager zijn. Hij heeft geen nood aan spelers die zich in Duitsland in de kijker zullen spelen. "Van het WK kun je niets leren. Iedereen is daar supergemotiveerd, en velen halen nooit meer datzelfde niveau. Van de spelers die we op het oog hebben, kennen we de kwaliteiten al. Wachten tot na het WK heeft dus geen zin." [TH]






Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties