Aimar verlaat ziekenhuis

Dave Sentobin
| 0 reacties
Aimar verlaat ziekenhuis
Foto: © SC

Pablo César Aimar verliet vanmorgen het ziekenhuis Nou d’octubre, waar hij sinds vorige week was opgenomen. De Argentijnse spelverdeler was er in behandeling voor het meningitisvirus. Op training bij Valencia was verdediger Ayala ook een verrassende afwezige.

Aimar werd vorige week woensdag in het ziekenhuis opgenomen omdat hij last had van hevige koorts, hoofdpijn en een pijnlijke nek. Na onderzoek bleek dat de speler licht besmet was met het meningitisvirus. Het virus van Aimar was gelukkig niet besmettelijk, dus hoefden de andere Valencia-spelers niets te vrezen. Vanmorgen verliet hij dan het hospitaal en ondertussen is de speler al thuis. Zijn toestand wordt geëvalueerd door de medische staf van Valencia met het oog op zijn wederoptreden.
 
De training van vanmorgen kende nog een opvallende afwezige buiten Aimar. Landgenoot Ayala had een klein ongelukje in de fitnessruimte en ging vroegtijdig naar huis. David Navarro was ook niet van de partij met knieproblemen. Vicente en Fabio Aurelio trainden individueel in het fitnesscentrum in het bijzijn van de fysiotherapeuten. De herstelde Kluivert trok al mee sprintjes met de rest van de groep. Dit weekend spelen de mannen van Quique Flores tegen Athletic de Bilbao. [TH] 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties