Osasuna zoekt nieuwe coach

Dave Sentobin
| 0 reacties
Osasuna zoekt nieuwe coach
Foto: © SC

Javier Aguirre lijkt op weg Osasuna te verlaten. De Mexicaan heeft het nog niet met zoveel woorden gezegd, maar velen lijken ervan overtuigd dat hij de ploeg uit Pamplona na dit seizoen verlaat. In de Spaanse media werd hij eerder al gelinkt aan Atlético Madrid. Aguirre is aan zijn vijfde seizoen bezig in het Reyno de Navarra-stadion.

Voorzitter Patxi Izco blijft niet bij de pakken zitten en zoekt al een eventuele vervanger. Del Bosque, Lotina, Valverde, Caparrós en Irureta zijn de namen die genoemd worden in Pamplona. Vicente Del Bosque is ook een naam die genoemd wordt in Madrid. De ex-trainer van Real wordt door enkele kandidaten voor het Real-voorzittersschap naar voren geschoven als sportief directeur. Miguel Ángel Lotina is huidig coach van bekerwinnaar Espanyol en was van 1999 tot 2002 al trainer in Pamplona. Joaquín Caparrós is dan weer trainer van Deportivo, maar hij zou een slechte relatie met Depor-voorzitter Lendoiro hebben.
 
Aguirre stond met zijn team dit seizoen lange tijd mee aan kop met Barcelona. Momenteel staat de ploeg nog op een mooie vierde plaats. Dit weekend speelt Osasuna een belangrijke partij tegen Real Madrid. Bij winst springen de mannen van Aguirre naar de derde plaats, bij verlies kan Celta gevaarlijk dicht komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties