Morlanwelz houdt geslaagde generale voor play-offs

Eddy Leysen
| 0 reacties
Morlanwelz houdt geslaagde generale voor play-offs
Foto: © SC

Met de topper tussen Morlanwelz en Châtelet op het programma kregen de kijkers een voorsmaakje van de play-offs, want volgende week kijken beide ploegen elkaar weer twee keer in de ogen met een finaleplaats in de play-offs als inzet.

Musicbox Morlanwelz kan de beste papieren voorleggen, want het was een maatje te groot voor GDL Châtelet. Na een kwartier leek de wedstrijd al gespeeld. Aabassi kon na een vroeg doelpunt van Bezerra de schijn nog even ophouden, maar een minuutje later bracht Fernandes Nunes de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Een tweede doelpunt van Bezerra zorgde voor de 3-1 ruststand.

Zonder te moeten doorduwen liep de thuisploeg in de tweede helft verder uit. Eerst langs De Vasconselos, daarna langs Bezerra. Doelman Peres versloeg zijn collega aan de overzijde en scoorde de 6-1. Bezerra ontpopte zich met zijn vierde doelpunt van de avond tot man van de match.

Doelpunten: 1' Bezerra (1-0), 8' Aabbassi (1-1), 9' Fernandes Nunes (2-1), 15' Bezerra (3-1), 23' De Vasconselos (4-1), 24' Bezerra (5-1), 32' Peres (6-1), 40' Bezerra (7-1).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties