Punt voor Hasselt in slotseconden

Eddy Leysen

Weinig publiek, maar een schitterende wedstrijd in Gilly. De match leek begin de tweede helft gespeeld, maar het werd een uiterst spannend slot.

Voor amper 150 toeschouwers opende Buscaino de score, maar enkele minuten later hing Brepoels de bordjes weer in evenwicht. Dit was meteen de ruststand in een op- en neergaande wedstrijd..

Vroeg in de tweede helft leek Samir El Haoual Hasselt naar een vlotte overwinning te loodsen. Met een loepzuivere hattrick werd het 1-4. Maar Gilly beet van zich af en kwam even later zelfs op voorsprong. Eerst scoorde Saglam twee maal, zijn ploegmakker Medina deed hem dat na, zo werd het 5-4. Het was opnieuw Brepoels die de gelijkmaker tegen de netten trapte. Langs Saglam kwam Gilly opnieuw op voorsprong. Zes seconden voor affluiten ontbond El Haoual echter opnieuw zijn duivels en met zijn vierde van de avond bezorgde hij Hasselt een verdiend gelijkspel.

Doelpunten: 7' Buscaino (1-0), 10' Brepoels (1-1), 21', 22' en 25' S. El Haoual (1-2, 1-3 en 1-4), 26' en 27' Saglam (2-3 en 2-4), 30' en 31' Medina (4-4 en 5-4), 33' Brepoels (5-5), 35' Saglam (6-5), 40' S. El Haoual (6-6).