Bent is speler van het jaar

K M
| 0 reacties
Bent is speler van het jaar
Foto: © SC

Darren Bent is afgelopen zondag door de supporters van Charlton Athletic uitgeroepen tot Speler van het Jaar. De aanvaller kwam vorig seizoen over van Ipswich Town en groeide meteen uit tot één van de smaakmakers van de Premier League.

Bent wist dit seizoen in de Premiership al achttien maal de weg naar het doel te vinden en moet in de topschutterstand enkel Thierry Henry en Ruud Van Nistelrooy laten voorgaan. De spits verdiende tevens zijn eerste selectie voor de Engelse nationale ploeg toen hij mocht meespelen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Uruguay.

Bent: "Het was een schok toen ik mijn naam hoorde. Er waren enkele mooie prestaties dit seizoen, maar ik heb toch geluk dat ik in mijn eerste seizoen bij Charlton deze award krijg. Ik ben in de wolken."

"Toen ik tekende voor de club had ik nooit durven dromen dat het zo goed zou gaan. Wanneer iemand zou gezegd hebben dat ik 22 doelpunten in een seizoen zou scoren, zou ik gedacht hebben dat ze aan het lachen waren. Ik ben heel blij en ik kan niet wachten om de volgende wedstrijd te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties