King langer bij Tottenham

K M
| 0 reacties
King langer bij Tottenham
Foto: © SC

Ledley King zal ook de komende seizoenen te zien zijn in het shirt van Tottenham Hotspur. Ondanks het feit dat de 25-jarige verdediger nog een contract had tot medio 2007, werd de overeenkomst open gebroken. King heeft nu een contract tot medio 2010.

Tottenham doet het dit seizoen fantastisch en staat op een zucht van een ticket voor de Champions League. King was tevens zeker van een plaats in de Engelse nationale ploeg totdat hij midden april een voetblessure opliep. Het is nu een race tegen de tijd om fit te geraken voor het Wereldkampioenschap komende zomer in Duitsland.

King: "De club heeft enkele mooie jaren voor de boeg en ik wil er deel van uitmaken. We willen natuurlijk die vierde plaats houden, maar zelfs als we naast de Champions League grijpen hebben we ons beste seizoen in jaren achter de rug. Er zal sowieso Europees voetbal zijn in White Hart Lane en dat zou elk jaar een garantie moeten worden."

"We hebben een goede ploeg die jong en hongerig is en wil winnen. We hebben tevens een goede manager die ons veel vertrouwen geeft en gelooft in de manier waarop we spelen. Het duurde een tijdje tot we tot een overeenkomst kwamen, maar ik wou nooit de club verlaten. Ik wou er gewoon voor zorgen dat alle details in orde waren. Ik wil kapitein zijn van een ploeg die hopelijk een succesvolle toekomst tegemoet gaat."

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties