Nieuwe contracten bij Central Coast

K M
| 0 reacties
Nieuwe contracten bij Central Coast
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij de Central Coast Mariners zijn ze druk bezig om het seizoen 2006/2007 voor te bereiden. In dat opzicht kregen zowel John Hutchinson, Adam Kwasnik als Nigel Boogaard een nieuw contract. Hutchinson tekende bij voor twee jaar, terwijl zowel Kwasnik als Boogaard zeker tot het einde van volgend seizoen de kleuren van de Mariners zullen verdedigen.

Coach Lawrie McKinna: "We zagen vorig seizoen een glimp van wat Hutchinson voor ons kan doen. Vanaf het midden van het seizoen speelde hij fantastisch en hij kan niet wachten om voort te doen vanaf het punt waar hij geëindigd is."

"Kwasnik is een talent. Hij heeft het pontentieel om volgend seizoen indruk te maken en ik ben zeker dat volgend seizoen zijn seizoen wordt. Boogaard had vorig seizoen nogal een ongelukkig jaar. Hij kan niet wachten om ons te tonen wat hij kan en ik geloof dat wanneer Nigel volledig fit is zijn kwaliteiten naar boven zullen komen."

Central Coast Mariners maakte ook bekend dat Russel Woodruffe en Leo Carle geen deel zullen uitmaken van de kern voor volgend seizoen.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties