McKinna blijft bij Central Coast

K M
| 0 reacties
McKinna blijft bij Central Coast
Foto: © SC

Lawrie McKinna zal ook de komende vijf seizoenen de hoofdcoach van Central Coast Mariners zijn. De coach tekende vorig seizoen een contract voor drie jaar, maar de onverhoopte tweede plaats van vorig seizoen zorgde voor een nieuw en verbeterd contract. Zowel McKinna als algemeen directeur Lyall Gorman waren gelukkig met de overeenkomst.

McKinna: "Sinds ik verhuisd ben naar Central Coast ben ik echt gewend geraakt aan de levensstijl. Het is algemeen geweten dat ik van de buurt en de mensen hou die mij en de club hartelijk hebben verwelkomd. Ik ben in de wolken dat ik de komende vijf jaar bij de Mariners zal blijven."

"Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op ons succes en ervoor te zorgen dat deze club alles kan bereiken wat het kan bereiken. In vijf jaar tijd zullen we verschillende titels veroveren. We hebben een schitterende teamspirit en ik hoop dat de jongens de blauw-gele kleuren nog lang zullen dragen."

Gorman: "We hebben er altijd vertrouwen in gehad dat de coach en de spelersgroep die hij heeft samengesteld ons trots zouden maken. Op het einde van het seizoen konden we alleen maar enorm gelukkig zijn met wat Lawrie en het team hebben bereikt. Alle dankbetuigingen moeten naar Lawrie gaan voor al het succes die de club in zo'n korte tijd bereikt heeft. We zijn dan ook in de wolken dat een coach met Lawrie's kwaliteit en professionalisme bij de Mariners blijft tot 2011."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties