Lierse wint op Geel en blijft leider in eindronde

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lierse wint op Geel en blijft leider in eindronde
Foto: © SC

Lierse heeft een uitstekende zaak gedaan in de eindronde. De Pallieters wonnen in Geel met 2-3 en blijven zo leider in de eindronde. Hamme klopte ondertussen KVSK United.

Lierse speelde een uitstekende wedstrijd op het veld van streekrivaal Geel. Vooral Mrdja liet zich meermaals opmerken. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de Serviër de 0-1 tegen de netten legde. Stef Wils scoorde later zelfs de 0-2. Geel vocht echter terug en maakte via Charai en Vermast gelijk. Erop en erover zou je denken, maar niets was minder waar. Mrdja toonde zich opnieuw gevaarlijk en werd neergehaald in de zestien. De aanvaller zette zelf de penalty om: 2-3, meteen ook de eindstand.

Hamme won ondertussen met 2-1 van KVSK United. De Smet bracht Hamme thuis op voorsprong, Kalulika maakte wat later gelijk. Hamme hield uiteindelijk toch de punten thuis dankzij een penaltygoal van Versijp.

Lierse blijft zo met zes op zes leider in de eindronde. Hamme is de verrassende tweede met drie punten. KVSK United en Verbroedering Geel hebben elk slechts één punt. Zondag staat de derde speeldag op het programma. De winnaar van de eindronde speelt volgend seizoen in eerste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties