Pires voor twee jaar naar Villarreal

Dave Sentobin
| 0 reacties
Pires voor twee jaar naar Villarreal
Foto: © SC

Villarreal bevestigde aan het Spaanse persbureau Europa Press dat de club een akkoord bereikte met Robert Pires. De Fransman komt over van het Engelse Arsenal. Bij de Londense club kreeg Pires enkel nog een contract voor één extra jaar aangeboden. De speler zal begin juli officieel voorgesteld worden.
 
De linkerflankspeler speelde zes seizoenen voor het Arsenal van Arsène Wenger. De afgelopen dagen werd er druk gespeculeerd over de toekomst van Pires. Zo zou zijn maatje Thierry Henry voor een contractverlenging van zijn landgenoot gepleit hebben bij het bestuur. Nu lijkt het er toch op dat de Fransman naar Spanje verhuist. Hij tekende een contract voor twee seizoenen bij de Spaanse ploeg.
 
Pires vertelde aan het persagentschap enorm opgetogen te zijn over zijn transfer. Hij wil ervoor zorgen dat el submarino amarillo het de komende seizoenen minstens even goed doet als de voorbije twee jaar. De Fransman is de tweede versterking van Villarreal na Nihat. De Turk kwam over van Real Sociedad. De club heeft ook een voorakkoord met Cani, speler van Real Zaragoza.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties