Eerste bekentenis + meerdere verhoren

K M
| 0 reacties
Eerste bekentenis + meerdere verhoren
Foto: © SC

Voor het eerst heeft iemand toegegeven dat er manipulatie in het spel is bij het aanduiden van scheidsrechters. De secretaris van de Italiaanse scheidsrechterscommissie, Manfredi Martino, heeft dat toegegeven. Tevens wordt de lijst met ondervraagde personen langer en langer. Nu is ook AS Roma-coach Luciano Spalletti gehoord door het parket.
 
Martino bevestigde wat voormalig scheidsrechter Riccardo Pirrone al naar buiten bracht. Verschillende balletjes waren gemarkeerd zodat scheidsrechtercoördinatoren Paolo Bergamo en Pierluigi Pairetto perfect op voorhand wisten welke balletjes ze eruit moesten nemen voor welke wedstrijd. De commissaris van de Italiaanse voetbalbond, Guido Rossi, maakte ondertussen al bekend dat hij de scheidsrechterscommissie wil laten leiden door twee externe commissarissen.
 
De ondervragingen door de parketten van Rome en Napels gaan ondertussen onverstoord verder. Ondertussen zijn ook al de scheidsrechters Paolo Dondarini en Domenico Messina de revue gepasseerd. Eveneens werd AS Roma-coach Luciano Spalletti gehoord.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties