Vrancken nog niet van Genk

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vrancken nog niet van Genk
Foto: © SC

Afgelopen weekend meldde Het Laatste Nieuws dat de transfer van Wouter Vrancken van AA Gent naar Racing Genk helemaal rond was. Beide partijen ontkennen dat nu. Toch lijkt een transfer in de maak.

"Genk kent onze prijs voor Vrancken en momenteel voldoet men daar nog niet aan", vertelt Gent-manager Michel Louwagie in Het Nieuwsblad. "Wij zij geen vragende partij om Vrancken te laten vertrekken. In principe ging er na Boussoufa niemand meer weg, maar als Genk de prijs wil betalen, zullen wij zo fair zijn om Wouter die transfer te gunnen."

Vrancken zelf ziet Genk wel zitten. "Ik sta helemaal niet weigerachtig tegenover een transfer naar Racing Genk, integendeel zelfs", legt de Limbirger uit. "Van mijn manager hoorde ik dat er over een contractvoorstel voor drie seizoenen gesproken is. Ik ga ervan uit dat ik mijn handtekening pas kan zetten als de clubs het eens zijn over de transferprijs. Nu is het voor mij nog een beetje een ambetante situatie omdat ik sinds woensdag beginnen trainen ben met Gent en maandag de stage in Delden aanvat."

Genk hoopt de transfer van Vrancken eerstdaags af te handelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties