Bob Peeters bijna van Lierse

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Bob Peeters bijna van Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters is bijna van Lierse. De aanvaller heeft al een akkoord met de club zelf en gaat nu Racing Genk vragen om hem te laten gaan. Mogelijk wordt de transfer vandaag nog afgerond.

Bob Peeters krijgt op Lierse een contract voor twee seizoenen en de mogelijkheid om na zijn carrière een job binnen de technische staf of de pr-dienst te vervullen. De aanvaller wil graag tekenen, maar moet eerst Genk nog overtuigen. Lierse had al een overeenkomst met Jos Vaessen, maar die stapte ondertussen op als voorzitter van Genk. Peeters gaat daarom vandaag met het nieuwe bestuur praten, in de hoop aan dezelfde afgesproken voorwaarden te kunnen vertrekken. Als dat het geval is, tekent de aanvaller eerstdaags bij Lierse.

Peeters voetbalde trouwens al eerder bij Lierse. Midden jaren '90 was hij op het Lisp actief. De spits kent bovendien trainer René Trost nog van zijn tijd bij Roda JC.


Lierse polst ook Vaesen en Moons
Volgens regionale zender RTV is Lierse ook op zoek naar een nieuwe doelman. Het polste daarvoor Nico Vaesen en Jan Moons. Moons, straks wellicht op de bank bij Racing Genk, lijkt evenwel te duur. Vaesen daarentegen is transfervrij en is een serieuze optie.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties