Belgacom brengt ook voetbal via gsm

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Belgacom brengt ook voetbal via gsm
Foto: © SC

Na televisie en internet zal Belgacom het Belgische voetbal nu ook via de gsm brengen. Dat maakte de telecomoperator vandaag bekend.

Tegen eind dit jaar wil Belgacom de dienst lanceren. Proximus-abonnees met een moderne gsm zullen dan de doelpunten van verschillende competitiewedstrijden op het kleine scherm kunnen bekijken. Wie dus in het stadion zit, zal vanuit de tribune met zijn gsm nog eens het laatste doelpunt kunnen herbekijken. Uiteraard werkt de service ook buiten het stadion.

Of de service betalend zal zijn en hoeveel het dan wel zal kosten, is nog niet geweten. Details volgen later op het jaar.

Belgacom plant trouwens nog meer vernieuwingen. Zo krijgen de BelgacomTV-klanten er straks enkele extra's bij. Eind dit jaar zal men immers kunnen genieten van exclusieve voetbaljournaals. Elke dag zal Belgacom op zijn voetbalzender 11 een halfuur durend nieuwsprogramma brengen, met uitsluitend aandacht voor het Belgische voetbal.

Daar blijft het trouwens niet bij. Eind deze maand, bij de start van de nieuwe competitie, lanceert Belgacom een nieuw kanaal, genaamd "Multifoot". Deze zender zal op drukke wedstrijddagen, waarop er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld, via een mozaïekssysteem alle wedstrijden op één scherm brengen. Als er dan ergens gescoord wordt, wordt er meteen overgeschakeld naar die wedstrijd.

Belgacom bevestigde trouwens opnieuw dat eind dit jaar de rechtstreekse zondagwedstrijden op Canvas zullen stoppen. De wedstrijden zullen dan enkel nog via de voetbalkanalen van BelgacomTV uitgezonden worden.        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties