Heel wat niews te rapen bij Lierse

Philippe Crols
| 0 reacties
Heel wat niews te rapen bij Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse begon vrijdagmorgen aan zijn vijfde dag op oefenstage in het Nederlandse Sluis. Tijdens de dag viel er heel wat nieuws te rapen bij de Pallieters. Zo zou een transfer van Karel Snoeckx naar Lierse nu plots toch weer niet onmogelijk zijn. 

Eerder nog sprongen de onderhandelingen tussen de middenvelder en Lierse zelf af. Snoeckx kon er niet echt om lachen en vond het gedrag van zijn (ex-) club niet echt kunnen. Vrijdag zocht de speler zelf echter alweer toenadering tot Lierse. Dat staat te lezen op de website van de club. 

Verder is ook een verlengd verblijf van de Franse spits Tony Vairelles niet uitgesloten. De speler die vorig seizoen amper aan spelen toekwam had vrijdag een gesprek met manager Danny Aras. Een van de komende dagen zal duidelijk worden of de spits zal blijven of niet. Wie allicht zeker bij Lierse zal blijven is doelman Sven Van Der Jeugt. Hij bereikte met het Lierse-bestuur een mondelinge overeenkomst omtrent zijn contractverlenging. Toch was het niet al goed nieuws wat er te rapen viel bij Lierse. Zo viel nieuwe aanwinst Ernandes geblesseerd uit met een schouderblessure. De komende dagen zal blijken hoe erg die blessure is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties